22 Februari

Idag sov vi alldeles för länge efter fylleslag igår. Sedan körde vi långfukost (lunch) med mängder av limeshakes:




Sen några timmar i solen följt av en fin solnedgång:











Ludwiga hänger med oss



Yes, Ludwig är en tjej... så Ludwiga (?)

Vi sitter och äter middag på Flower Restaurant. Med vår kompis Cai som jobbar här, söt snubbe. Skriver fin gör han också och spöade johanna i biljard igår.. tror han hade fått i alla när hon fortfarande inte träffat sin första boll. Vi håller oss borta från biljard från och med nu.

Lööve

Inspiration

Nu förstår ni, ska vi berätta något för er. Åker ni till Koh Tao nästa vinter, spana efter två goa gubbar. Ann Sofie och Carina. Dom har inspirerat oss på ett sätt ingen gjort tidigare och gjort resan ännu mer oförglömlig.

Vi snackade om allt mellan himmel och jord och skrattade så vi kissade på oss. Allt mellan drogproblem, att kunna spela spelet och att "slänga upp" klittan för en piercing var som helst.

Dessa tjejer tog var dag som kom som en ny möjlighet, fria själar. Dom triggade oss till saker som vi aldrig trodde var möjligt i liknande sällskap. När de båda två gjorde TRE tatueringar på två dagar kunde man ju inte mer än inspireras. Tror det blev tio när vi var klara.

Nu när dom har åkt är vi väldigt glada och att ha lärt känna dom och detta är något vi kommer att bära med oss länge framöver. Tomheten efter att dom åkte går dock inte att beskriva.



Ann Sofie och Johanna



Carina in action, tredje gången gillt, en gecko
(Sorry Carina för bilden.. var den enda vi hade)



Ann Sofies tredje, otoligt fin!

Mitt i allt tatuerande träffade vi även Nina, en tysk tjej. Hon hängde på vårt lilla gäng i några dagar tills hon i morse åkte vidare till Koh Samui.

Möt Nina:





Och hennes tatuering(ar)





Denna bok ser ni fick vi överta från Ann Sofie, Vi streckläser den i kors på stranden ;) Nu ska vi lära oss att ragga. Watch out Australian boys.



Peace, snö and icecream


Hej




De senaste 5 dagarna har vi spenderat på Koh Tao. Vi fullkomligt älskar stället. Helt underbart vackert och glalet sköna människor!












Vi bor på Sairee Beach, den "största" på ön. Superfin.

Även här har vi sällskap på stranden och kvällarna av söta varelser:



Lisa



Lasse



Ludwig



Vi bara njuter, dricker fruktshakes varvat med öl och annat gott.



Sen gungar vi lite också, när vi känner för det.



Hej då <3

Koh Samui

Sista dagarna på Koh Samui spenderades som följer:





I kärlekens tecken. host. (det var ju alla hjärtans dag, och ibland kändes det som dom trodde vi var ett par..)



El strando



Chilla jääärnet i skuggan med solskyddsfaktor 50+





Sen checkade MR Johanna Hillforth ut. Slut.

Valentine/Chinese New Year party

Den 14 feb var det big partytime! Det hade smällts av fyrverkerier sedan dagens tidiga morgon. Alla var supertagg och sprang runt i röda kläder (?). Tydligen tigerns år vi skulle fira in. 6 pm - 6 am rent beachparty med allt var det innebär. Det var livemusik och öltält (där vi köpte öl på hink!) och uppträdande i form av en gul kycklingdräkt (läs drakdräkt).





Vi firade upp en kinesisk ballong. Det är nog meningen att man ska önska sig något, men den hann vi inte då killen börja tjata om cash.



Hela stranden och staden var täckt av dessa lyktor. Här i en trädformation.



Här springer två, antagligen kineser, runt och hoppar fram och tillbaka. Helt livsfarligt! Mycket duktiga!



Den blev typ 4 meter lång!



Öl i hink. Fyra sugrör. Frågor på de?



Fiire! Cirkus 10 centimeter ifrån oss.



Duktiga 21 åringar, (yeah right att ni är en dag över 16?) som lekte med Puddes fötter.



Nyår it was!



Heela natten.

Sen kom de små eldbarnen och raggade på oss. Några mycket trevliga som bara kunde svenska ord som helvete, fiiiifan, fitta och hur mår du. Hm. Charmigt.

Hela vår kväll avrundades med ett nakendopp i hotellpoolen. Tres chic!



Gott nytt igen!
Pudd och O'hil


Koh Tao

Imorgon bär det av mot Koh Tao. Har massa bilder att visa er från Koh Samui men hinner inte riktigt lägga upp det nu! Men det kommer snart :)

Kram Amanda och Johanna



Nya vänner

Här på Koh Samui har vi skaffat några nya vänner, de hänger här på resorten med oss.



Möt Kissemjau, ihärdig lite jäkel, en jävel på att posa också!



Doggielita, hur söt som helst, har stenkoll på när det serveras mat, och flörtar alltid till sig det ena eller det andra. Sen har man alltid en strandkompis också, jobbigt dock.. svårt att bli brun om fötterna om hon ligger på dem.




Och så har vi den här lille jäkeln, söt som tusan, men låt er inte luras. Här ser ni djävulsvalpen. Ser oskyldig ut men rätt vad det är så hugger han tag i både det ena och andra på folk. Inte bara deras kroppsdelar utan han flyr även med ägodelar.. hm.

Kväller



Hallå i stugan!

Nu har vi precis käkat middag, världens godaste vårrullar!

Bilden visar vad vi annars lever på just nu, iste - 7,50 flaskan. Inte något att bråka om direkt. Vår middag gick för övrigt på 25 kronor totalthaha. Tidigare gjorde vi manikyr och pedikyr hos världens sötaste thailändskor. Johanna flörtade även till sig en gratis fotmassage, hon ryckte dock i tårna så det såg ut som om hon ville ha loss dem..

Nu sitter vi vid polen och läser om alla fancy spaskogar (?) det ginns här på ön. Vad sägs om en thaimassageyogadetox?

Snart ska vi springa upp till apoteket, vårt favvoställe här, massa spännande grejor har dom. Igår köpte vi en eucalyptusgrej som man drar upp i näsan, låter kanske konstigt men är galet spännande. ;)

Ha det bra nu vänner!

/Pudde och Johil

Ps. Vi hör världens roligaste karaoke här på kvällarna, ni kan ju bara tänka er, inhemska thailåtar med diverse sångröster. Minst sagt intressant. Så oroa er inte, underhållninh har vi så det räcker och blir över.

Update

Hello people!

Här kommer lite bilder från vår första dag på Koh Samui. :)







Några bilder från färjan vi åkte dit, klockan var väl runt 6 och solen höll på att gå ner.





Vår Beach!



Johil



Gooood mat



Poolen by night!

Vi ligger på stranden och latar oss, ser ut som två vita sälar om man jämför med alla andra hurtisar på stranden.
Men vi jobbar på det! ;)


/Pudde and O'hil

30 timmar..

Tog det innan vi var framme. Först landade vi i bangkok, väntade där i 8 (!) timmar på nästa flyg mot Surat Thani. Väl där fick vi åka 2xminibuss i ca 1½ timme för att ta oss ut till piren där färjan gick ut till Koh Samui. Båtfärden tog väl runt 1½ den med och sen taxi till vårt hotell, som är superfint och ligger precis vid stranden. Mer bilder kommer snart.
Håll muspekaren över bilden så ser ni bildtexten!



Flygplatsen i Bangkok hade en superfin och otroligt välorganiserad trädgård utanför. Sprang nog omkring 5 trädgårdsmästare där ute samtidigt.

Biljett vi fick för att ta oss till Koh Samui med flyg, buss och båt.

Vi fick fins klistermärken att sätta på oss, så de galna bussschufförerna skulle känns igen oss. För övrigt kör dom som om dom hade eld i baken.

Väldigt ball flygplats


Sawat-dee ka

OFF WE GO

Arlanda here we come!

RSS 2.0