Inspiration

Nu förstår ni, ska vi berätta något för er. Åker ni till Koh Tao nästa vinter, spana efter två goa gubbar. Ann Sofie och Carina. Dom har inspirerat oss på ett sätt ingen gjort tidigare och gjort resan ännu mer oförglömlig.

Vi snackade om allt mellan himmel och jord och skrattade så vi kissade på oss. Allt mellan drogproblem, att kunna spela spelet och att "slänga upp" klittan för en piercing var som helst.

Dessa tjejer tog var dag som kom som en ny möjlighet, fria själar. Dom triggade oss till saker som vi aldrig trodde var möjligt i liknande sällskap. När de båda två gjorde TRE tatueringar på två dagar kunde man ju inte mer än inspireras. Tror det blev tio när vi var klara.

Nu när dom har åkt är vi väldigt glada och att ha lärt känna dom och detta är något vi kommer att bära med oss länge framöver. Tomheten efter att dom åkte går dock inte att beskriva.



Ann Sofie och Johanna



Carina in action, tredje gången gillt, en gecko
(Sorry Carina för bilden.. var den enda vi hade)



Ann Sofies tredje, otoligt fin!

Mitt i allt tatuerande träffade vi även Nina, en tysk tjej. Hon hängde på vårt lilla gäng i några dagar tills hon i morse åkte vidare till Koh Samui.

Möt Nina:





Och hennes tatuering(ar)





Denna bok ser ni fick vi överta från Ann Sofie, Vi streckläser den i kors på stranden ;) Nu ska vi lära oss att ragga. Watch out Australian boys.



Peace, snö and icecream


Kommentarer
Postat av: Kidet

haha jag köpte den boken förra veckan! tänkte att man skulle bli bokmal igen ;)

2010-02-21 @ 22:19:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0